Un strop de senzorial in tot ce faceti

In copilarie, imi placea mancarea. Ca doar am crescut in Maramures si mancarea acolo nu-i doar buna, e senzationala.  In timp, ajutat un pic si de experienta mea la Paris, am invatat ca mancarea este mai mult decat potolirea senzatiei de foame. Este o experienta completa. Mancarea nu numai ca trebuie sa aiba gust bun, ci trebuie sa miroasa bine, sa arate bine, sa-ti incante simturile in toata splendoarea ei. De aceea, si acum imi place sa adaug unor retete traditionale maramuresene un strop din rafinamentul Parisului.

In afara bucatariei, sunt in general un om destul de pragmatic. Performanta si functionalitatea conteaza pentru ca salveaza mult timp, imi face viata mai usoara.

Monica, pe de alta parte, vede frumosul, senzorialul in tot ce face, in orice produs sau experienta.

Intr-un fel, cred ca de aceea ne si potrivim atat de bine pentru ca ne calibram unul pe celalalt, impreuna reusim sa gasim echilibrul in tot ce facem.

Cand mi-au scris prietenii mei de la PUR ca vor lansa un nou produs – Pur Power Perle Minerale m-am dus cu gandul fix la acest echilibru. La aceasta combinatie dintre un Nicolai orientat spre performanta si o Monica in cautarea rafinamentului in tot ce o inconjoara. Pur Power Perle Minerale nu numai ca-si pastreaza performanta recunoscuta dar vine la pachet cu perle minerale si parfumuri Premium inspirate din industria cosmetica.

Ce sa caute un parfum premium intr-un detergent de vase? Ei bine fix ceea ce cautam pana la urma cu totii: imbogatirea oricarei experiente pe care o traim. Si cu cat o traim prin toate simturile, cu atat experienta este mai buna, mai completa.

Va invit sa-l incercati si sa-mi spuneti dupa experienta voastra.

Si sa nu uitati, adaugati un strop de senzorial in tot ce faceti!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*