Transformă spălatul vaselor în ceva distractiv. Ăsta e secretul meu

Dragilor, v-am povestit întotdeauna despre cum îmi place să mă joc. Îmi place să iau mereu partea faină a lucrurilor, indiferent care sunt ele, pentru că așa viața e PUR si simplu mai frumoasă, și mai ușoară.
În bucătărie, de exemplu, după o masă copioasă vine și spălatul vaselor. Știu că operațiunea asta nu e chiar pe placul tuturor, așa că eu am încercat să o transform în ceva distractiv. Avem un întreg spectacol: Ilona îmi cântă piesele noi pe care le-a învățat, Iancu îmi prezintă noile lui figurine din Lego, iar Monica îmi mai povestește diverse lucruri de peste zi. E un moment fain, al nostru, în care mă bucur de familie, mă bucur că suntem împreună.Așa îți dai seama că micile lucruri sunt de fapt atât de importante! Încercați să vă bucurați de ele!

Și, dacă tot încercați să transformați spălatul de vase în ceva distractiv, vă spun și că PUR a lansat pentru prima oară o ediție limitată, cu două noi arome, unice pe piață: zmeură &coacăze roșii si litchi&iasomie. Le-am încercat deja și miros suuuper bine!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*