Mai întâi, ne apucăm să facem pâte brisée-ul. Punem faina pe un tocător sau pe un blat, untul îl tăiem în cubuleţe, îl amestecăm cu făina şi cu puţină sare. Frământăm bine, bine, apoi încorporăm şi gălbenuşul. Frământăm bine, bine, apoi încorporăm gălbenuşul şi un strop de apă, ca aluatul să se lege bine. La final, punem aluatul într-o folie alimentară şi îl băgăm la frigider timp de 20 de minute.
Între timp, curăţăm mango şi îl tăiem bucăţele. Pentru caramel, punem într-o tigaie 100 de grame de zahăr şi puţină apă. După ce fierbe, adăugăm untul. Acesta nu permite caramelului să se întărească după ce se răceşte. Pentru un plus de gust, puteţi folosi şi puţină smântână lichidă. Apoi, adăugăm chimenul şi bucăţile de mango, şi mai lăsăm puţin pe foc.
Dacă tigaia în care aţi pregătit compoziţia nu are mâner de plastic şi se poate băga la cuptor, puteţi pune aluatul peste ea. Dacă nu, răsturnaţi caramelul cu fructele într-o tavă, apoi acoperiţi cu aluatul, pe care l-aţi întins cu făcăleţul, în prealabil.
După ce o scoateţi, răsturnaţi-o cu grijă pe un platou, iar la servire, adăugaţi peste o lingură de iaurt cremos.
ESTI UN SUPER EROU DE LA MARAMU ,DOAMNE CE NE MAI BUCURAM SI NE MAI MANDRIM CU OAMENI CA SI TINE