Sfat de vacanță: Unde să stați în Maramureș

Dragilor, tare multă lume m-a întrebat unde ar putea găsi cazare în Maramureș. Sunt bucuros când vâd câtă lume vrea să ne treacă pragul. Sunt sigur că o să vă placa! Maramureșul e plin de locuri frumoase, eu vă povestesc acum doar despre câteva dintre ele.
Situată in Sălistea de Sus, pensiunea Seky oferă cazare în stil tradițional (case bătrânești din Maramureș, special amenajate), dar și în stil clasic. Este situată într-o zonă retrasă, pe vârf de deal și este aproape de multe destinații uristice de interes: Mocănița, Cascada Cailor sau Mănăstirea Bârsana.
seky4
seky5
seky3
seky2
seky

Pensiunea Casa Tradițiilor din Ieud este o altă variantă. Camerele sunt amenajate în stil tradițional maramureșean, cu mobilă din lemn, cergi, țoluri, șterguri și covoare lăsate moștenire de la o generație la alta.
ieud-casa-traditiilor-09
odaia-mandra-02
casa traditiilor

Situată într-un cadru natural de poveste, în Vișeul de Sus, Vila Landhaus este o combinație între rustic și modern, un loc unde te poți bucura de liniște, natură, verdeață.
landhouse2
landhouse
landhouse3

Casele de vacanță Luca & Vicentiu din Botiza te transformă într-un om al locului. Faină tare zona asta, cu multe tradiții și obiceiuri.
casa luca
11811357_420230324847901_2866017653665874386_n

Village Hotel din Breb pare desprins din altă lume. Case vechi, tradiționale, înconjurate de pomi fructiferi, în inima munților Gutâi. Proiectul aparține unor englezi, un cuplu care s-a și mutat aici. El este fost paparazzo la Londra. Niciodata nu stii unde te duce viața.
breb
breb3
Breb-13-1024x678

Casa Olarului din Baia Sprie este o poveste, o poveste spusă de celebrul Daniel Leș, ultimul dac al țării și cel mai cunoscut olar de la noi.
co
co3

One Comment

  1. Cum se poate face rezervare la village hotel din breb?

     

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*