Secretul cel mai de preț în bucătărie

Am crescut cu mancaruri simple: mamaliga cu branza si jumari, ciorba de fasole, placinte cu branza sau varza la cuptor, mancaruri care erau prezente in aproape orice casa de pe Valea Izei. Cu toate astea, ale noastre erau mai speciale. De ce? Pentru ca erau facute cu foarte multa pasiune. Pasiune! Asta este secretul poate cel mai de prêt pe care eu l-am mostenit de la mama. Nu degeaba se spune ca nu e bine sa gatesti daca esti nervos sau suparat pentru ca starea iti va influenta mancarea. Reversul este la fel de valabil. Dragilor, cand intrati in bucatarie, fie ca pregatiti o salata sau un preparat sofisticat, important este sa o faceti cu drag. Bucataria se invata, este pana la urma si o chestiune de exercitiu, dar felul in care preparati mancarea, asta va face intotdeauna diferenta! Asa cum v-am sfatuit de fiecare data, lucrurile bune ies atunci cand pui suflet. Acest sfat este valabil si atunci cand va apucati de gatit. O stare buna, placerea de a face ceva, asta o sa va aduca idei, creativitate si rezultate extraordinare. In cazul meu, acesta e cel mai mare secret. Si o sursa de inspiratie in acelasi timp.
Cu speranta ca v-am facut pofta de bucatareala, va recomand împreună cu Penny Market si cateva retete de care sa va bucurati alaturi de cei dragi. Le gasiti aici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*