O reteta mediteraneana ce imbina creativ boabe consistente de porumb, chorizo cu gust intens, chili iute, parmezan si lime. Turtele de malai se pot servi simple, acompaniate de un pahar de bere, sau ca garnitura. Am pregatit-o pentru catalogul prietenilor de la Mega Image. Este delicioasa!
Ce ne trebuie:
1 conserva de porumb
5 felii de chorizo
Chili
2 oua
½ lingura de faina
Parmezan ras
Coriandru
Lime
Cum am pregatit:
Intr-un bol amestec porumbul, ouale, chorizo taiat feliute si dau totul la blender, dar foarte putin, doar cat sa „sparg” ingredientele, nu sa le fac pasta.
2 Intr-o tigaie cu putin ulei incins pun o forma metalica cilindrica in care torn compozitia asta si o prajesc pe ambele parti. Scot pe o farfurie.
Prezentarea pe farfurie:
Folosesc o farfurie alba, astfel incat culoarea galetelor sa iasa in evidenta. Storc un strop de lime peste ele. Alaturi putem face un bol cu rosii taiate cubulete sau un sos de branza. Galetele se pot servi ca atare, la o bere, sau ca garnitura.
Bon Appetit!