Vreau sa descopar mereu lucruri noi!

Sunt un om activ, unii ar spune ca-s mereu bagat in priza  Adevarul e ca nu pot sta prea mult intr-un loc si imi place sa fac tot felul de lucruri, sa le descopar, sa le incerc. Mi se pare ca asta e o parte foarte importanta a vietii, de care ar trebui sa profitam cat de mult se poate; cunoasterea si experientele noi. Cu toate aceste chestiuni in minte, am decis sa particip anul acesta la Bucharest Street Food Carnival. Imi place conceptul, ideea de a pune la un loc tot felul de arome si experiente culinare mi se pare foarte tare. Evenimentul din Bucuresti a fost pe toate gusturile, caci puteai manca linistit de la burgeri la fructe de mare, clatite sau carnati. M-am bucurat sa vad atat de multa lume care a venit sa-si rasfete gustul cu tot felul de preparate. M-am bucurat sa vad atat de multa lume faina, tineri cool, domni si doamne dichisite, persoane publice, prieteni. M-am bucurat sa vad o atmosfera extraordinara, o adevarata atmosfera de festival. Pentru cateva zile, chiar daca eram in centrul capitalei, am avut impresia ca sunt la un festival de afara. Fotografiile vorbesc de la sine!
Bucharest Stret Food Carnival a fost pentru mine personal, din postura de chef si om de business, o exprienta noua si o incercare. La standul nostru puteati gasi un sandvis cu pui, legume si pesto extraordinar! O combinatie de gust si ingrediente romanesti, invelinite intr-o paine proaspata si crocanta. Mare mi-a fost bucuria cand toti cei care ne-au trecut pragul au avut numai cuvinte de lauda. E primul pas dintr-un viitor proiect, asa ca foarte curand va povestesc mai multe.
Pana atunci, ne revedem la urmatorul Streed Food Festival. Urmeaza o toamna plina de evenimente, asa ca pregatiti-va din timp agendele!:)

Foto: Street Food Carnival

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*