Un strop de senzorial in tot ce faceti (II)

E important să încercăm constant să ne facem viața mai frumoasă, pornind de la cele mai mici gesturi sau plăceri. Știți cum se spune, bucuria stă în lucruri mărunte. Citind comentariile voastre  am fost încântat să văd că sunt mulți cei care împărtășesc această viziune. Pornind de la noua gamă lansată de prietenii de la PUR, Pur Power Perle Minerale, am deschis discuția despre cum faceți să adaugați un strop de senzorial lucrurilor banale din viața voastră. Multe doamne mi-au mărturisit că atunci când gătesc, acest plus vine din condimentele pe care le aleg cu grijă pentru ca mâncarea să aibă un gust special. Unii au povestit cât de important este să simtă un miros plăcut atunci când spală vase sau fac curățenie pentru că asta le dă o stare de bine. Cineva mi-a spus că îi place să aibă biroul plin de flori, pe care le îngrijește în fiecare zi, pentru că așa treaba merge mai ușor.

Dragilor, e important să putem găsi în fiecare zi acest echilibru între “trebuie” si “îmi place”. În ceea ce privește activitățile în bucătărie, avem un ajutor din partea lui PUR Power Perle Minerale, care își păstrează performanța și vine la pachet cu perle minerale si parfumuri Premium inspirate din industria cosmetica.

Viața e o călătorie…destul de complicată, dar e în puterea noastră să ne facem fiecare zi, fiecare activitate cât mai faină. Si sa nu uitati, adaugati un strop de senzorial in tot ce faceti!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*