Un prânz cu final neașteptat

Mă știți deja. Îmi plac mesele întinse, cu lume multă și mâncare bună. Lansarea noului Pur 5 a fost ocazia perfectă să adun la un prânz prieteni faini și să mă apuc de gătit. Flick si Răzvan Popescu, Ioana State și Sorana, Marian si Georgiana Ionescu, Cristi Dandeş si Pia Marina Voicu, Gabriela Simion și Daniela Niculi au fost invitații mei la masa din La Cantine de Nicolai.


M-am pregătit cum se cuvine și le-am servit un meniu atent ales. Somon cu cremă de brânză și pesto de mărar, salată din piept de rață afumat cu trufe, iar la felul principal am pregătit o rață cu sos de soia, morcov caramelizat și piure fin de casă. Desertul a fost o nebunie, moelleux au chocolat.


Ce nu știau ei este că după desert mai urmează o surpriză, pentru că după cum v-am spus, a fost un prânz cu final neașteptat. Când dragii mei invitați erau pe picior de plecare, i-am invitat în bucătărie să mă ajute la spălatul vaselor. La început, am văzut niște priviri surprise care nu înțelegeau dacă glumesc sau nu. Le-am explicat, însă, că așa cum se întâmplă de obicei la mesele cu prietenii, gazda gătește… dar nu spală și vasele. Așa că, nu au stat pe gânduri și nota a fost achitată la bucătărie. Dar… dacă vă vine să credeți, se făcuse coadă la chiuvetă și toată lumea își aștepta rândul. ))

Cu această ocazie ei au descoperit și care sunt beneficiile detergentului Pur 5: elimină grăsimea, crustele, resturile de mâncare arsă, mirosurile neplăcute și spală o mulțime de vase. Totul a decurs foarte repede! Le-am pus la dispoziție chiar și mai multe arome: PUR 5 Lemon, PUR 5 Apple, PUR 5 Orange & Grapefruit și PUR 5 Lavender, ca să aibă de unde alege. Flick și Răzvan Popescu au fost responsabili cu atmosfera, drept urmare toată activitatea a devenit atât de distractivă, încât i-aș fi putut avea în bucătărie până la finalul zilei. Fiecare voia să își prezinte propria lui tehnică. Cert este că, la final, invitații s-au amuzat și au fost de acord că spălatul vaselor poate fi într-adevăr transformat într-o activitate distractivă, chiar și atunci când ești invitat la masă… sau, de ce nu, într-un restaurant.
Iată și dovezile:


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*