Tartina cu branza de capra si icre de manciuria si suc natural de apio si morcovi

Un mic dejun sau o gustare speciala care ar impresiona orice fata, la orice varsta. Ingredientele proaspete, cu texturi senzuale, ale tartei sunt sustinute de gustul sucului de apio (tulpina de telina) si morcovi. Mes amis, iata o reteta delicioasa pe care o gasiti si in catalogul Mega Image.
 

Ce ne trebuie:

250 g de branza de capra tartinabila (de doua feluri, una mai moale si una de consistenta mai solida)

2 linguri de icre de Manciuria

6 tulpini de apio, 8 morcovi medii

Sel de Céleri (sare cu telina)

6 felii de paine toast

1 lingurita de zeama de lamaie

 

Cum am pregatit:

Amestec bine cu o furculita cele doua feluri de branza pana obtin o pasta omogena. Daca aveti si va place, puteti adauga si marar tocat, pentru un plus de culoare si aroma.

Fac sucul. Spal bine tulpinile de apio (am grija sa nu ramana nisip in zona din apropierea radaci­nii) si morcovii. Le storc pe toate cu un storcator de fructe. Pun sucul in pahare si deasupra pun zeama de lamaie si un praf de Sel de Céleri (sare cu telina, o gasiti in magazinele cu mirodenii).

Prajesc painea in toaster (eu prefer painea crocanta la tartine, dar o puteti folosi si ca atare). Ca sa pot taia coaja egal, pun feliile de toast una peste alta (cate 3 pentru o tartina).

Tartinez fiecare felie cu crema din branza de capra si fac doua turnulete, fiecare din 3 felii. Arata ca un mille-feuille!

TARTINA CU BRANZA DE CAPRA SI ICRE DE MANCIURIA

 

Prezentarea pe farfurie:

Pe un platou, pun un pahar de suc si il decorez cu frunze de telina. Alaturi pun o tartina cu branza de capra si deasupra acesteia o lingura de icre. Decor – Bam boo: fata de masa din bumbac, 165×170 cm, farfurie de ceramica dreptunghiulara.

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook88Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.