Tartar de ton

De foarte multe ori, gătim ca să le facem o bucurie celor dragi, să îi răsfăţăm şi să îi surprindem cu preparate rafinate şi spectaculoase. Azi, vreau să gătiţi această reţetă pentru voi şi să o savuraţi în tihnă. (Ştiu că nu veţi rezista tentaţiei de a o împărţi cu cei pe care îi iubiţi. Nici mie nu îmi iese niciodată.)
Ingredinte
125 g ton
Jumătate de ceapă roşie mică
1 ardei roşu
1 ardei verde
1 dovlecel zucchini
Susan alb şi negru
O linguriţă mică de cafea
Soia sărată
O lămâie
Pătrunjel
O mână de salată valeriană
Roşii cherry
Ulei de măsline
Un pic de piper.

Mod de preparare:
Tăiaţi peştele şi toate legumele brunoise (mărunt), aşa cum se vede şi în fotografii.
IMG_9173-Edit
Într-un bol, amestecaţi tonul cu legumele, cu susanul, cu pătrunjelul,cu zeama de la o lămăie stoarsă, soia şi puţin piper alb.


Pe o farfurie, se aşază un pat de salată valeriană, peste care adăugăm tartarul.

Salata se asezonează cu puţină lămâie şi ulei de măsline. Nu uitaţi să aşezaţi pe farfurie şi câteva roşii cherry!

Bon appetit!
Foto: Lasc Media

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*