Tarta cu rosii de post

Este o reteta de post extraordinara, o poti face repede seara. Este usoara, lejera. Este fain ca se face imediat si poti folosi rosiile pe care le gasesti pe timp de iarna, care nu au gustul celor de gradina. Sau poti alege rosiile putin lovite pe care nu le poti folosi in salate.

tarta cu rosii retetele lui nicolai (1)

Ce ne trebuie:

Foietaj cumparat din magazin. Mie imi place foietajul de la Cora

Doua rosii potrivite ca marime

Ceapa

Ulei de masline

Oregano

Sare

Piper

tarta cu rosii retetele lui nicolai (2)

Cum am pregatit:

Am pus intr-o tigaie ulei de masline si dupa ce s-a incins am pus rosiile taiate bucati. Le lasi sa se patrunda putin la foc mic si cand e gata pui ceapa taiata foarte marunt. Am pus apoi oregano si sare  si piper. Atat. Am mai lasat putin sa se patrunda si ceapa si apoi am luat compozitia de pe foc, am scurs-o putin, am pus-o intr-o forma. Deasupra am pus foietajul si am bagat totul la cuptor. Cam 12 minute la o temperatura de 180 de grade. Cand e gata rastorni totul frumos pe o farfurie si este delicios!

tarta cu rosii retetele lui nicolai (3)

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.