Sandviș cu leurdă

După mini-vacanța de Paște, cu mese dese și îmbelșugate, m-am gândit ca azi, v-ar plăcea să petrecem mai puțin timp în bucătărie și să preparăm ceva mai light, dar totodată consistent și delicios. Așadar vă propun să faceți o vizită scurtă în piață și să cumpărați o legătură de leurdă.

Nu doar că vom face un pesto incredibil de gustos, dar leurda e ingredientul vedetă al acestei rețete.

Ingrediente

    • o roşie
    • o focaccia
    • o legătură de leurdă
    • câteva felii de prosciutto
    • două linguri de parmezan
    • o lingură de ulei de măsline

Foto: Mihai Stetcu Foto: Mihai Stetcu

Mod de preparare:
Leurda se toacă în blender împreună cu parmezanul şi o lingură de ulei de măsline. Focaccia se taie pe jumătate, iar partea de jos se unge cu pesto-ul obţinut. Se adaugă prosciutto şi feliile de roşie, apoi se mai adaugă un strat de pesto de leurdă.

Bon Apetitt!

Foto: Mihai Stetcu

Foto: Mihai Stetcu

Da-i share
Share on Facebook281Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*