Salată Tabouleh

Zilele trecute, în timp ce făceam piața, nu am putut pur și simplu rezista tentației de a cumpăra câteva legături de pătrunjel proaspăt. Învăluit de aroma lui puternică, mintea nu îmi stătea decât la o salată Tabouleh. Așa că iată-mă întors acasă și pus pe treabă.
 
Ingrediente (pentru patru persoane):
– 400 g cuscus;
– o legătură de pătrunjel;
– o lămâie;
– 100 g roşii uscate;
– o lingură de capere.
Foto: Csilla Szasz
Mod de preparare:
Cuscusul se amestecă cu ulei de măsline, apoi adăugăm sare până când se umflă. După cum ştiţi, am mai gătit cuscus cu ratatouille aici , dar de data aceasta vom folosi mai mult ulei pentru că facem salată şi este de preferat să fie mai uleios.
Caperele, roşiile uscate şi pătrunjelul se taie mărunt, mărunt, iar la final se amestecă ingredientele, se adaugă zeama de lămâie şi sare, după gust.
Foto: Csilla Szasz Foto: Csilla Szasz

 

Foto: Csilla Szasz

Vei descoperi o salată absolut delicioasă si foarte sănătoasă !

Foto: Csilla Szasz
Bon Appetit!
Da-i share
Share on Facebook158Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*