Salată de ton cu orez

Salată de ton cu orez
Mie îmi plac salatele, care au arome puternice, dar totodată sunt foarte consistente. Pentru un prânz sănătos, vă recomand o masă din ton, fasole verde, ouă şi orez. Să-mi spuneţi voi dacă nu e o salată incredibil de delicioasă.

Ingrediente 
1 conservă de ton
1 legătură de fasole verde
100 grame de orez
o jumătate de ceapă roșie
o ceapă verde
o jumătate de lămâie
10 măsline
10 roșii cherry
2 ouă
_MG_0192 
Mod de preparare
Pentru început, fierbem fasolea și o scoatem în apă rece cu gheață. Mai apoi, fierbem și orezul timp de 10 minute. În acelaşi vas, punem şi fasolea şi orezul.
Între timp fierbem ouăle și la fel, le vom scoate în apă rece, astfel fiind mult mai ușor de decojit.
În continuare, tăiem ceapa verde foarte mărunt, iar ceapa roșie o vom tăia rondele.
Peste amestecul de orez și fasole, adăugam puțin piper, măslinele, roșiile cherry și vinaigrette-ul pe care îl obţinem amestecând ulei de măsline și zeamă de lămâie.
_MG_0260
Așezăm compoziția în farfurie, adăugăm ouăle fierte tăiate pe jumătate,cele două feluri de ceapă ,puțin piper, sare și un strop de ulei de măsline, iar preparatul este gata de a fi servit.
Photo:Gabi Crisan
Photo:Gabi Crisan
Tips .După ce tăiem ceapa roșie în rondele,miezul , care este moale și foarte fin ,îl aruncăm.
Bon Appetit!
 
Da-i share
Share on Facebook258Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*