Salată de țelină Apio

 Hai să începem săptămâna cu o salată sațioasă, dar foarte lejeră și delicioasă. Eu am furat secretele preparării ei de la Monica, iar după ce am încercat-o de câteva ori, am adăugat și mierea printre ingrediente. Unde mai pui că este extrem de simplu de făcut și e cea mai la îndemână când ai invitați surpriză.
 
Ingrediente (pentru 4 persoane)
– o legătură de țelină Apio;
– 100 g nuci;
-100 g blue cheese;
– 2 mere verzi;
– o lingură de muştar Dijon;
– 100 ml iaurt;
– 30 ml de miere;
– sare şi piper.
 

Mod de preparare:
Ţelina Apio se taie mărunt, la fel şi merele. Se adaugă brânza tăiată cubuleţe şi nucile, care au fost şi ele tăiate. Ȋntr-un alt vas se amestecă mierea cu iaurtul şi muştarul. Acest sos se adaugă, în final, peste toate ingredientele tăiate, se pune puţină sare şi piper şi se serveşte cât ai clipi.
Foto: Gabi Crisan
Foto: Gabi Crisan
Să vă dau un pont mic: sosul cu miere, iaurt şi muştar Dijon este extrem de gustos şi se potriveşte, de asemea, şi la salata de castraveţi.
Foto: Gabi Crisan
Bon Apettit!
Da-i share
Share on Facebook58Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*