Salata de fasole verde cu piept de rata afumat

Mes amis, ucenicul meu Andrei Cismaru a pregatit aceasta reteta acum ceva timp pentru cititoarele revistei Unica . Si s-a descurcat foarte bine. Incercati si voi?

20130624_0153

 

Pentru doua persoane avem nevoie de:andrei cismaru nicolai unica

Jumatate de piept de rata afumat feliat subtire carpaccio

Fasole verde o mana

Jumatate de ceapa rosie

Vinegrette:

6 linguri ulei de masline

2 linguri aceto balsamico

Sare

Piper

 

 

 

 

 

Cum se prepara:

Fasolea verde se fierbe 10 minute dupa care se scoate si se pune pe un pat de gheata. Astfel se pastreaza culoarea si fasolea va fi al dente. Se taie ceapa julien  si se pune deasupra fasolei. Separat se pune intr-un blender uleiul de masline, aceto balsamico, sarea si piperul si se face sosul vinegrette. Se pune din abundenta peste fasole si se adauga pieptul de rata si rosiile cherry. Delicios!

 

20130624_0139

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.