Risotto clasic a la Nicolai

Mes amis, am pregatit un risotto clasic in care am pus ceapa tocata marunt si l-am aromat cu putin vin alb. M-au provocat prietenii de la Pernod Ricard sa pregatesc preparate care alaturi de bauturile lor speciale sa va creeze momente si amintiri tare faine.

 Recomandarea lui Nicolai: servit perfect cu un pahar de cognac Martell XO

 

Cantine de Nicolai 039ed

Ce ne trebuie:

O jumatate de ceapa alba

Un pahar de orez

Un shut de vin alb

Supa de legume

Unt

Parmesan

Sare

Piper

Separat:

Galbiori (ciuperci)

Ulei de masline

 

Cantine de Nicolai 040ed

Cum am pregatit:

Am tocat ceapa marunt, marunt, marunt si am tras-o putin in ulei incins. Am adaugat si orezul si apoi am stins totul cu vin alb. Am adaugat supa de legume si am lasat sa se patrunda orezul.

La final am pus unt si am legat totul cu parmesan. Am decorat cu putin chivas. Se serveste alaturi de un pahar de Martell Cognac. Grozav de savuros!

Daca doriti puteti adauga la final, pe margine, si sos de trufe. Rezultatul este excelent!

 

Cantine de Nicolai 035ed

Martell XO (Extra Old)

Martell XO (Extra Old), un cognac de excelenta realizat in spiritul fondatorului Jean Martell, este unul dintre cele mai noi produse ale Casei. Cu o prezentare de exceptie si un gust fructat cu accente de smochine si nuci, acest cognac se recomanda a fi degustat sec sau cu putin apa.

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook217Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest3Email this to someone

Comments are closed.