Rețete de toamnă cu ingrediente surprinzătoare (P)

Dragilor, toamna este anotimpul meu preferat. Bogăția asta de fructe și legume m-a inspirat de când mă știu, toate culorile astea minunate și mirosurile îmbietoare mi se par absolut incredibile. E o vreme din an care mă duce cu gândul la copilărie, la momentul în care mama punea murături, la momentul în care tot satul fremăta de treabă, se făceau dulcețuri, se făcea horinca. Nu exista poartă, casă pe lângă care să treci, să nu miroase a ceva bun.
Pentru că v-am povestit de multe ori că îmi place să găsesc câte un ingredient surprinzător în fiecare rețetă, de data asta vă propun să facem invers. Vă invit să povestim despre ce ingrediente Uauu! folosiți în rețetele voastre de toamnă. Ce combinații de gusturi ați descoperit și ați învățat, combinații pe care nu le întâlnești în mod normal.
Și dacă tot povestim de ingrediente surprinză, trebuie să știți că din luna septembrie ingredientele Uauu! au ajuns din nou pe rafturile Penny Market. Sunteți curioși să gustați combinațiile lor surprinzătoare?

Aștept răspunsurile voastre și vă las aici 2 rețete care să vă inspire în următoarea perioadă. Un biftec de vită cu sos tartar și un lava cake, doua rețete numai bune să folosiți câteva din ingredientele Uauu!: sos de maioneză cu hrean, chips cu chilli și înghețată cu aromă de whisky.

Biftec de vita cu sos tartar

Lava cake

One Comment

  1. Adelina Iacob

    Superbe retete, ptezentarile tale fabuloase. Dar unde gasesc cantitatile? Multumesc.

     

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*