Ravioli cu smantana

Pentru ca nu avem timp sa facem de mancare eu sunt adeptul cumparaturilor iscusite. Stiti ca eu imi fac cumparaturile la Cora de unde, de aceasta data am cumparat ravioli extraordinari. Sunt umplute cu branza sau carnita. Eu am luat cu busuioc si am facut o reteta pe care o stiu din Franta. Cand am fost acolo prima data in `90 am ajuns la o familie de batrani care tot gateau ravioli. Doar ca in loc de parmesan puneau cascaval. Si era delicios.
ravioli retetele lui nicolai (3)
Ce ne trebuie:
Ravioli 250 g
Smantana lichida pentru gatit 150 ml
Parmesan doua linguri rase
Sare
Piper
ravioli retetele lui nicolai (6)
Cum am preparat eu:
Am pus ravioli la fiert un minut, doar atat pentru ca ravioli sunt fresh. Atat scria pe ambalaj si nu trebuie sa ne abatem de la acest lucru. Intre timp am pus intr-o tigaie smantana lichida, sare, piper si parmesan ras. Am pus la foc mare ca sa se faca reductia. Dupa ce s-a topit parmesanul am pus ravioli in sos. Am mai lasat un minut sa se lege frumos si gata. Am pus totul in farfurie si am mai presarat putin parmesan. Atat! Te tavalesti pe jos!
ravioli retetele lui nicolai (1)
Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook205Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Email this to someone

Comments are closed.