Preparate cu ingrediente neașteptate (P)

De câte ori nu ați fost surprinși de gustul intens al unui preparat? De câte ori nu v-ați întrebat cum de nu v-a trecut prin minte până atunci să folosiți un anumit ingredient într-o mîncare, singur sau în diferite combinații? Ei bine, mie mi s-a întâmplat de foarte multe ori și ăsta este unul din lucruruile care îmi plac în bucătărie: combinațiile neașteptate și gusturi la care nu te aștepți
De curând am încercat o rețetă nouă, de-a dreptul UAUU!: Piept de pui umplut cu țelină la abur, la care am adăugat o dulceață de ardei iute . Mărturisesc că mie amestecul de dulce cu sărat mi se pare unul dintre cele mai interesante, așa că și acest preparat a fost pe sufletul meu. Apropo de combinații neașteptate, în copilărie am reușit fără să vreau să îmbunătățesc o rețetă a mamei. Avea niște fasole la fiert, voia să facă o mâncare de fasole, și m-a rugat să mai torn din când în când apă, să nu se ardă. Eu am turnat niște ceai de zahăr ars pe care îl aveam într-o cană, iar la final mama se întreba de unde are mâncarea ei gustul ăla aromat. Într-un final am elucidat misterul 
Așadar, dragilor, sfatul meu este să încercați mereu lucruri noi și ingrediente pe care obișnuiați să le ignorați Niciodată nu se știe ce combinație minunată descoperiți.
PS: eu am descoperit de curând topping-ul de fistic din gama “Uauu!” de la Penny Market. Este fantastic! Acum trebuie să mă gândesc la o rețetă care să îl pună și mai bine în valoare.

Rețeta de pui o găsiți Aici:

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*