De câte ori nu ați fost surprinși de gustul intens al unui preparat? De câte ori nu v-ați întrebat cum de nu v-a trecut prin minte până atunci să folosiți un anumit ingredient într-o mîncare, singur sau în diferite combinații? Ei bine, mie mi s-a întâmplat de foarte multe ori și ăsta este unul din lucruruile care îmi plac în bucătărie: combinațiile neașteptate și gusturi la care nu te aștepți
De curând am încercat o rețetă nouă, de-a dreptul UAUU!: Piept de pui umplut cu țelină la abur, la care am adăugat o dulceață de ardei iute . Mărturisesc că mie amestecul de dulce cu sărat mi se pare unul dintre cele mai interesante, așa că și acest preparat a fost pe sufletul meu. Apropo de combinații neașteptate, în copilărie am reușit fără să vreau să îmbunătățesc o rețetă a mamei. Avea niște fasole la fiert, voia să facă o mâncare de fasole, și m-a rugat să mai torn din când în când apă, să nu se ardă. Eu am turnat niște ceai de zahăr ars pe care îl aveam într-o cană, iar la final mama se întreba de unde are mâncarea ei gustul ăla aromat. Într-un final am elucidat misterul
Așadar, dragilor, sfatul meu este să încercați mereu lucruri noi și ingrediente pe care obișnuiați să le ignorați Niciodată nu se știe ce combinație minunată descoperiți.
PS: eu am descoperit de curând topping-ul de fistic din gama “Uauu!” de la Penny Market. Este fantastic! Acum trebuie să mă gândesc la o rețetă care să îl pună și mai bine în valoare.
Rețeta de pui o găsiți Aici: