Povești faine de week-end. Cu și despre fotbal

Week-end-ul ce a trecut a fost unul plin de …fotbal. Mai debrabă de povești legate de fotbal, dar povești super faine. Sâmbătă seara am urmărit finala UEFA Champions Leaque la Romexpo, în cadrul unui super eveniment organizat de Heineken. Am avut posibilitaea să iau cu mine un prieten de pe Facebook sau Instagram, așa că am făcut o selecție în funcție de răspunsurile primite acolo. Întrebarea era “Care e cea mai faină amintire legată de un meci”. Mi-a plăcut foarte tare povestea lui Andrei, un tip pe care nu îl cunoșteam, care mi-a zis că meciurile de fotbal sunt cea mai frumoasă amintire pe care o are cu tatăl lui și că a ajuns să meargă pe stadion pentru a-l vedea pe Lobonț, idolul copilăriei sale. Partea cea mai tare e că sămbătă seara am putut să le fac cunoștință. Cum spune și Andrei, “se spune că uneori cel mai fain e să îți cunoști idolii copilăriei!”.

Duminică seara am ajuns să văd finala Cupei României. A fost primul meci la care am mers cu Iancu pe stadion. Știți, sunt anumite momente care te fac să te simți cu adevărat bărbat, să te simți împlinit. Pentru mine ăsta a fost unul dintre ele. Poate e un gest mărunt, poate e ceva banal, dar legătura pe care o creezi cu copilul tău mi se pare cel mai puternic sentiment de care poți să ai parte. Bucuria de pe fața lui Iancu era evidentă, s-a comportat ca un adevărat suporter!
Dragilor, sfatul meu, ca de fiecare data, e să stați aproape de cei dragi, să fiți buni cu cei din jur, și viața o să vă răsplătească!


f3fd6c51-501a-4865-acaf-561b681ecb78

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*