Porc la cuptor

Sa nu ne ascundem dupa deget. Carnea de porc e absolut delicioasa, mai ales cand o pregatesti la cuptor, o combini cu o marinata chinezeasca si un piure de cartofi cremos. O reteta pe cat de simpla, pe atat de savuroasa.
 
Tot ce ai nevoie este o fleica de carne de porc, cartofi si unt pentru piure, iar pentru marinata chinezeasca, folosesti cu incredere sos de soia, ghimbir, usturoi, ardei iute, sos de rosii si pudra de Piment d’Espellette, un fel de boia, care provine din Tara Bascilor, si pe care o folosim pentru aroma, nu doar pentru culoare.
 
Inainte sa inchei, vreau sa impart cu tine cateva trucuri, care sa te transforme dintr-un incepator intr-un expert in bucatarie. Ca sa pregatesti un piure incredibil de delicios, fierbe cartofii cu tot cu coaja. Iar cartofii fierti amesteca-i intotdeauna cu untul taiat in bucati.
 
Bon appetit!
Da-i share
Share on Facebook4Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

2 Comments

  1. Voi face,cu siguranta ,aceasta reteta , dar as vrea niste detalii:
    -ce temperatura sa aiba cuptorul?
    -se scoate folia ,la un moment-dat,ptr rumenire?

    multumesc mult

  2. Gigeta1964 Gigeta1964@yahoo.com

    Am făcut supa de pui cu porumb,este grozavă sși ușor de făcut.Mulțumim mult pentru ca ne împărtășești din experiență ta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*