Pizza de casa

Mes amis, cand lucram in Franta terminam tarziu munca. In drum spre casa pe la 2 dimineata cred,  ma opream intr-o zona unde gaseam mancare la ore tarzii in noapte si luam o astfel de pizza. Era delicioasa! Am invatat si eu sa fac si cand nu am timp si vreau ceva bun o prepar numai decat!

Am savurat acest preparat alaturi de un roze pentru ca merge bine si cu sosul de la pizza si este perfect pentru vara. Am ales un cabernet sauvignon&feteasca neagra de la Crama Atelier pentru gustul echilibrat si aromele de fructe. Imi place tare ca vara sa beau roze, mai ales ca acest obicei imi aduce aminte de sudul Frantei.

20130624_0035-1

Ce ne trebuie:

200g  kaiser

O franzela

Doua rosii

 O ceapa

Ulei de masline

Usturoi

Oregano

Cascaval

pizza de casa retetele lui nicolai (5)

Cum am pregatit eu:

Am luat painea si am taiat-o pe din doua si am prajit–o un pic. Am taiat si inlaturat coaja. Separat am facut un sos din rosiile taiate marunt, ceapa, usturoi, oregano, ulei de masline.  Am pus sosul peste paine, deasupra am adaugat kaiserul si cascavalul ras. Am lasat putin la cuptor si gata. E fantastic!

pizza de casa retetele lui nicolai (6)

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook214Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.