Pissaladière

Plouă şi e mohorât, dar asta e vreme numai bună de gătit. Eu văd întotdeauna partea plină a paharului, v-aţi obişnuit deja cu mine. 🙂 Aşa că propun să ne adunăm în bucătărie, să daţi play videoului de azi şi să explorăm împreună gusturi provensale. Aromele inconfundabile de cimbru şi de dafin se împletesc cu cele de măsline,ceapă şi anchois într-o reţetă originară din sudul Franţei, care promite o experienţă culinară aparte: Pissaladière. La prima vedere, ar putea părea versiunea franceză a delicioasei pizza, dar credeţi-mă că e un preparat mult mai savuros, cu care i-aţi surprinde pe cei dragi fără îndoială.
Ingrediente pentru 4 persoane:
Un borcan mic de anchois
1 kg de ceapă
3 căţei de usturoi
200 g de măsline cu sâmbure
Un ou
O jumătate de foaie de foietaj
3 fire de pătrunjel
3 fire de cimbru
3 foi de dafin
Ulei de măsline de pus în tigaie

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*