Pere caramelizate cu sorbetto de mango

Mes amis, va propun un desert cu totul special! Anason, scortioasa si tarhon! Folosim toate aceste arome absolut incredibile, iar rezultatul nu poate fi decat pe masura asteptarilor!

Recomandarea lui Nicolai – servit alaturi de un pahar de Ballantines 1.

 

Cantine de Nicolai 019

Ce ne trebuie:

2 pere

Zahar

Anason

Scortisoara

Tarhon

Unt

Sorbetto de mango

 

Cantine de Nicolai 017

Cum am pregatit:

Am curatat perele si le-am  taiat bucati. Mes amis, alegeti voi forma care va place. Am facut un sirop din apa, zahar, anason, tarhon si scortisoara. Am amestecat totul la cald, am lasat sa se raceasca si am adaugat perele. Am lasat totul la rece timp de o ora pentru a se patrunde aromele. Dupa care am incins putin unt intr-o tigaie si am caramelizat perele.

Intr-o farfurie adanca am pus perele, am adaugat si din sirop si un sorbetto de mango.  Se serveste perfect alaturi de una din bauturile speciale de la Pernod Ricard:  Ballantine’s 12 y.o.

Cantine de Nicolai 020Ballantine’s 12 y.o.

Ballantine’s 12 y.o. Un blended scotch whisky complex, fiecare malt din compozitia sa a fost ales cu atentie si maturat minim 12 ani. Are culoarea mierii si surprinde prin arome florale complexe, note de miere si stejar.

 

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.