Paste carbonara

O reteta clasica! Mes amis, sunt sigur ca, din cand in cand, vi se face pofta de paste carbonara. Sunt delicioase si eu unul ii apreciez tare mult pe italieni pentru acest preparat. Se face repede si e pe placul oricui. Eu am servit pastele carbonara cu un vin alb de la Crama Atelier. A pus in evidenta preparatul si rezultatul a fost exceptional.

paste carbonara retetele lui nicolai

Ce ne trebuie pentru o portie:

100 g paste de care doriti dvs. Aveti grija sa respectati timpul de fierbere

sunca

o lingura sanatoasa de smantana

un galbenus de ou

parmesan

sare

piper

paste carbonara retetele lui nicolai

Cum am pregatit:

Dupa ce s-a incins uleiul in tigaie se trage repede sunca si se adauga smantana si se lasa putin sa se reduca. Se adauga apoi un galbenus de ou, parmesanul si se lasa pana se leaga.Se pun pastele, pe care le ati fiert separat in apa si sare, si rezultatul va fi spectaculos. Potriviti de sare si piper si gata! Folositi sunca si parmesan dupa placul dvs. Sa nu va fie frica sa incercati lucruri noi. Optional puteti folosi si usturoi daca va place. Eu am pus pastele si putin la cuptor. Am presarat putin parmesan deasupra si le-am lasat  putin la cuptor pana s-au rumenit deasupra. Nu dureaza mult si face ca acest fel de mancare sa fie mai special. Serviti cu un vin alb si nu trebuie sa va mai preocupati decat de companie!

crama atelier savignon blanc paste carbonara retetele lui nicolai

 

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook211Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.