Panacotta – recomandarea lui Andrei Leonte pentru citioarele Unica

Mes amis, in Unica de august, adica numarul pe care il mai gasiti la tarabe si pe care e musai sa-l cumparati, am gatit alaturi de ucenicii mei cate o reteta speciala pentru prietenele noastre, cititoarele Unica. Acum va arat reteta pregatita de Andrei Leonte, iar preparatele pregatite de mine si de Andrei Cismaru trebuie sa le gasiti in revista. O sa va placa tare.

panacotta unica (2)

Pentru doua persoane avem nevoie de :
500 ml laptepanacotta unica (1)
500 ml smantana
O foaie de gelatina
Trei linguri zahar
Un sfert de ananas
Lime

 

 

 

Cum se prepara:
Laptele cu smantana si cu zaharul se pun la foc mic pana se topeste zaharul. Separat se pune foaia de gelatina in apa fierbinte si dupa ce s-a inmuiat bine se adauga peste laptele si smantana. Dupa ce s-a racit compozitia se toarna intr-un pahar sau in orice recipient doriti dvs si se adauga ananas taiat cubulete si lime. Este un desert fresh si sunt sigur ca o sa va placa!


Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Email this to someone

Comments are closed.