Nespresso deschide primul boutique din București

Nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra cafea, ceea ce e cam tot una. În fiecare dimineață, zâmbesc citind aceste cuvinte inscripționate pe cana mea. Fără o cafea bună, ziua parcă nu începe bine. Să plutească în toată casa aroma cafelei e un ritual de la care prefer să nu mă abat. 🙂  Monica se trezește înaintea mea, îmi pregătește mie un espresso si ei un caffe latte, după care mă așteaptă pe terasă. Chiar dacă nu avem mult timp la dispoziție, simplul fapt că sorbim din cafelele fierbinți unul lângă celălalt, pentru mine, asta e fericirea.
Iar dacă peste zi, vreau să mai beau un espresso, îmi fac drum pe Calea Dorobanților, nr.210. Asta pentru că de curând, Nespresso, un nume de referință la nivel mondial în domeniul cafelei de cea mai înaltă calitate, ambalată în capsule, a deschis primul boutique din capitală.
marineci-Nespresso-comunicat_de_presa-001
Deschis de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, concept boutique-ul oferă o experiență exclusivistă, îmbinând într-un singur loc aroma delicioasă a cafelei, expertiza și ambianța plăcută. Nespresso Boutique include o zonă de degustare unde toți cei care îi trec pragul pot explora și savura întreaga gamă de 23 de sortimente de cafea Grands Crus, precum şi ediţiile limitate. Specialiștii în cafea sunt la dispoziţia acestora, ajutându-i să compare sortimentele, să descopere notele de savoare și aromele distincte, cu informații despre originile fiecărui sortiment Grand Cru și modul în care sunt obținute și prăjite boabele de cafea.
Fie că îți cumperi pur și simplu o cafea Nespresso, fie că îți achiționezi pentru acasă un aparat sau că faci parte din Clubul Nespresso, la dispoziția clienților prin Nespresso Boutique, diminețile tale vor înceapă să aibă alt gust.
www.nespresso.com/ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*