Mărturisire de 1 Mai

Ce zi mai bună să povestim despre muncă decât 1 Mai? O să vă fac o mărturisire: sunt dependent de muncă. Da, la modul cel mai serios vă spun că nu aș putea să trăiesc fără să muncesc. Probabil așa am fost crescut, probabil e mentalitaea omului de la țară care zilnic are câte ceva de rezolvat. Sentimentul acela plăcut de oboseală după o zi în care ai făcut treaba mie personal mi se pare nemaipomenit. Îmi dă senzația că am realizat ceva, că timpul nu a trecut degeaba pe lângă mine. Munca mie îmi dă energie și putere de a face lucruri. Viața mea e plină. Chiar dacă e agitată, de cele mai multe ori pe fugă, mereu mă bucur atunci când știu că mai am câte ceva de făcut. Familie, două restaurante, un show la tv, rețete delicioase gătite cu drag alături de Penny Market, evenimente pe care trebuie să le onorez. Am reușit cumva să le împart pe toate pentru că îmi place să fiu activ, îmi place să muncesc și să știu că prin efortul meu reușesc să fac lucruri.
Unul din sfaturile pe care le dau ori de câte ori sunt întrebat ce stă la baza evoluției mele este “iubiți munca”. Eforturile noastre sunt până la urmă răsplătite, mai ales atunci când sunt făcute cu drag, când sunt făcute cu plăcere. Așa cum am spus-o de multe ori, cred că este important să le vorbim copiilor noștri despre faptul că munca stă la baza reușitei în viață. Munca și seriozitatea stau la baza oricărei cariere de succes. Fără ele pot exista doar perioade de glorie, dar cu toții ne dorim succesul pe termen lung. Așadar, de acest 1 Mai Muncitoresc vă doresc să vă bucurați de ceea ce faceți sau să descoperiți acel domeniu care va transforma și pentru voi munca în plăcere.
Și pentru că tot suntem la capitolul muncă, vă las aici o serie de rețete pe care le-am pregătit împreună cu Penny Market. Sunt numai bune de pregătit de 1 Mai. Spor la treabă!

Carne românească cu trei garnituri. Rețeta AICI

Ceafă de porc marinată. Rețeta AICI

Cotlet cu plăcintă de cartofi. Rețeta AICI

Pui cu cartofi gratinați. Rețeta AICI

One Comment

  1. Unde se poate manca un pui la rotisor ca cei din poza?

     

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*