Lapte de pasare cu capsune

V-am spus deja ca pentru mine laptele de pasare este un desert fantastic. Imi aduce aminte de copilarie, de mama. Si cred din tot sufletul ca orice copil se bucura daca primeste un astfel de desert si nu numai. Si ucenicii mei s-au bucurat tare. Este o reteta racoritoare si absolut minunata. Numai buna pentru 1 iunie, dar veti vedea, mes amis, si pentru voi!

retetele lui nicolai lapte de pasare cu capsune
Ce ne trebuie pentru 2 portii:
Stiti deja sa preparati lapte de pasare. Gasiti reteta aici.
Extra:
2 linguri de vin de porto
O lamaie pentru pulpa, pentru carpaccio
500 g capsune

retetele lui nicolai lapte de pasare cu capsune
Cum am pregatit noi:
Am vrut sa am un desert racoritor si nu foarte dulce, pentru ca deja laptele de pasare este dulce. Am ales capsunele si carpaccio de lamaie tocmai pentru a obtine acest efect. Am sfaramat capsunele cu un tel pentru ca am vrut sa obtin bugati mari. Ca atunci cand eram mic. Mergeam in gradina, culegeam capsunele si le zdrobeam cu furculita si puneam peste ele zahar. Ceva mai bun nu exista! Puteti sa mancati capsunele doar asa.

Am pus laptele de pasare, apoi capsunile si apoi carpaccio de lamaie. Eu as manca incontinuu acest desert. Pentru adulti puteti pune si vin de porto peste capsune. Eu am pus atunci cand am pregatit reteta. Am pus si putin piper tot peste capsune. Incercati. Schimba totul. Si tot pentru voi, mes amis, va recomand sa asociati acest desert cu un vin muscat ottonel dulce .

retetele lui nicolai lapte de pasare cu capsune
Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook170Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.