Ile Flottante cu brownie, capsune si menta

Mes amis, ne pregatim sa sarbatorim cel mai frumos sentiment din univers: dragostea! Va propun un desert tare fain pentru aceasta perioada!

Recomandarea lui Nicolai: serviti alaturi de un pahar de vin sparkling Jacob`s Creek Chardonnay Pinot Noir – Ideal ca aperitiv sau pentru orice ocazie ce merita sarbatorita, Sparkling Chardonnay Pinot Noir este caracterizat prin arome persistente de citrice. Servit intotdeauna rece completeaza perfect un platou de branzeturi.

 

Cantine de Nicolai 055

 

Ce ne trebuie:

4 oua

150 ml lapte

Zahar 70 g

Jumatate de baton de vanilie

Smantana dulce lichida pentru gatit 50 ml

Brownie

Capsune

Menta proaspata 

Cantine de Nicolai 054

 

Cum am pregatit:

Se freaca zaharul cu galbenusul de ou si se adauga treptat laptele. Apoi se amesteca totul la bain-marie pana se ingroasa bine. La final se adauga smantana lichida si batonul de vanilie.
Aveti grija cu batonul de vanilie. Trebuie sa il taiati cu un cutit si sa folositi doar interiorul carnos. Va face toate diferenta.
Sosul de vanilie obtinut se tine apoi in apa rece ca sa nu se taie.

In acest sos de vanilie se adauga brownie, cateva capsune si menta proaspata.

 

Cantine de Nicolai 053

Bon Apetit

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*