Va pregatesc ceva usor, ca de obicei. Am luat niste cabanosi proaspeti, pe care o sa-i pregatesc in foietaj. Eu folosesc mult foietaj congelat, fiindca altfel ia mult sa-l fac, iar cel din magazin e foarte bun. E o reteta rapida care a aparut si in catalogul prietenilor de la Mega Image.
Ce ne trebuie:
2 carnati cabanos
mustar de Dijon
oregano
scobitori de plastic
Cum am pregatit:
Intind foaia si intep aluatul cu un rulou cu tepi sau o furculita, ca sa respire (daca ai niste copii pe langa casa, pune-i pe ei, ca sa simta ca participa).
Dau drumul la cuptor (160-180°C). Tai carnatul in bucatele de aproximativ 4 cm. Pun mustar peste foaie cu pensula si presar oregano. Tai panglici late cat carnatul si rulez, ca la cornulete, apoi ii intep cu niste scobitori ca sa stea. Ii pun pe toti intr-o tava, cu spatiu intre ei. Separat, bat doua oua si pensulez peste aluat, ca sa aiba o culoare frumoasa.
Dau tava la cuptor cam 10 minute. E o gustare usor de facut de catre oricine, credeti-ma!
Bon Appetit!