Hamburger italienesc

Carne de vita suculenta, branza cheddar, rosii si pesto intre doua felii de paine toast. Nu-i asa ca vi s-a facut pofta de un hamburger? Azi, nu o sa gatim insa orice fel de hamburger, ci unul italienesc. Sa vedem acum daca se aplica si-n bucatarie vorba ca italians do it better.

De ce avem nevoie pentru 2 hamburgeri:

Carne de vita tocata 500 g
Un sfert de ceapa
Branza cheddar
Sare, piper
4 felii de paine toast
Un pic de ulei de masline
Pesto & maioneza
Rosii

_MIS6971

Cum am pregătit: Am taiat ceapa cat mai marunt posibil si am amestecat-o cu carnea tocata. Am condimentat totul cu sare si piper dupa gust ca sa pun in evidenta savoarea carnii.

Am modelat carnea si am pus-o in ulei incins de masline. Am lasat-o sa se faca bine pana a prins o culoare aurie.

Am luat feliile de paine toast si le-am decupat cu ajutorul unui pahar, astfel incat am obtinut o forma rotunda. Am stropit-o cu ulei de masline si am aruncat-o intr-o tigaie incinsa. A iesit tare crocanta!

La final, intr-o tava, am pus o felie de paine, carnea bine rumenita, asezand deasupra 2 felii de rosii, o lingurita de pesto amestecat cu maioneza, branza cheddar si din nou, o felie de paine.

_DSC7053

Am dat totul la cuptor pentru 10 minute. Voi reglati timpul in functie de preferintele voastre. Daca va place carnea in sange, scurtati timpul, iar daca va place mai bine facuta, tineti-o mai mult la cuptor.

_DSC7061

Astept sa-mi trimiteti poze si sa imi spuneti cum v-a iesit.

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Email this to someone

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*