Gazpacho

Prima data am aflat de aceasta reteta in Anglia in 1998 cand un spalator de vase, Jose, ne –a facut Gazpacho andaluzian. Ni-l prepara cu gheta si era fantastic. Racoritor, delicios. Am invatat reteta si am facut si eu apoi. E tare bun.
MS_120613_RETETELE-LUI-NIKOLAI_0206
De ce avem nevoie pentru 2 persoane:
500g rosii
Un ardei gras
O ceapa rosie
O frunza de telina
Otet de vin
Ulei de masline
Sare
Piper
Lemon gras
Sos Tabasco putin picant
Sos Worcestershire

MS_120613_RETETELE-LUI-NIKOLAI_0244
Cum am pregatit eu:

Este vara si in piata gasiti de cumparat rosii romanesti, bune, gustoase. Alegeti-le pe cele mai coapte. Cu cat sunt rosiile mai coapte cu atat sunt mai bune pentru aceasta reteta. Am pus totul intr-un blender si le-am potrivit de arome. Atata tot. Eu il servesc cu gheata. Se poate servi si cu crutoane. Excelent! Este foarte racoros.
MS_120613_RETETELE-LUI-NIKOLAI_0260
Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.