Frigarui asiatice de pui

Mes amis, va propun o reteta excelenta pentru vacanta! Chiar daca nu sunteti plecati in concediu cand o sa mirositi frigaruile o sa aveti impresia ca sunteti peste mari si tari! E un preparat gatit pentru catalogul prietenilor de la Mega Image. Delicios!

Ce ne trebuie:
pulpe de pui dezosate Coco Rico
fistic prajit 365
lime
ardei iute
sos de soia
ulei de susan
_MG_2937

Cum am pregatit:

Am folosit pulpa de pui, ca e mai suculenta. Tai carnita bucati, cat de-o imbucatura. Am fezandat-o in soia, ulei de susan, sos dulce-acrisor, lime, un pic de coriandru (mai intregut), piper, usturoi, foarte putin ardei iute (fara seminte), un strop de zahar brun. Nu am pus sare, ca am pus sos de soia. Gasiti toate ingredientele astea asiatice la Mega Image, in coltul asiatic. Amestecam – mama, ce bine miroase! Am lasat puiul maxim o jumatate de ora la fragezit. Am pregatit fisticul – imi place sa am ceva crocant in mancare. Asta e deja prajit, doar il zdrobesc cu lama cutitului. Uitati numai ce culoare faina!
Apoi am facut frigaruile. Ce-mi place la frigarui e ca le poti servi si calde, si reci – merg la iarba verde sau la o petrecere la gratar. Am infipt bucatelele de carne in betigase – cam 3 bucatele – pun un pic de piper si le asez pe gratar, care nu trebuie sa fie incins prea tare. Le-am rasucit din cand in cand. Dupa ce le-am scos, am presarat pe ele fistic pisat.
Asez pe acelasi platou cateva feliute de lime, pentru servire. Poti pune alaturi un pahar de bere – merge de minune!
MEGA NR5 - SELECTIE RETETE NICOLAI - FRIGARUI (624 x 704 px)

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Email this to someone

Comments are closed.