Delicii englezeşti

Aşa cum aţi remarcat deja, începând de azi, mi-am propus să inaugurez o rubrică nouă pe blog, What’s new chef şi să vă ţin la curent cu cele mai recente lansări din zona de food. Şi voi începe prin a vă povesti despre primii biscuiţi digestivi din lume, Mc Vitie’s, un brand cu tradiţie în Anglia.
 
McVitie’s au fost produşi pentru prima dată în anul 1892 de Sir Alexander Grant, după mai bine de 50 de ani de experienţă în producerea biscuiţilor. De atunci, reţeta originală a fost permanent îmbunătăţită, s-au redus grăsimile şi zaharurile, şi au fost create numeroase sortimente noi. În 1925, au fost realizaţi primii biscuiţi digestivi cu ciocolată, în 1985, a urmat gama McVitie’s HobNobs – biscuiţii cu ovăz, o alta inovaţie McVitie’s, iar în 1987, varianta lor cu ciocolată.
 
Astăzi, biscuitii  McVitie’s  sunt  produşi din ingrediente de calitate, fără coloranţi sau arome artificiale şi cu un conţinut ridicat de fibre (3,6%). Reţeta  este realizată  din  făină de grâu, făină integrală, bicarbonat de sodiu şi elemente nutritive necesare pentru o gustare sănătoasă.
 
Aflaţi  în topul  preferinţelor  consumatorilor din peste 100 de ţări, cei mai îndrăgiţi biscuiţi  englezeşti  au un număr  redus  de calorii  şi pot  fi  savuraţi  la micul dejun, alături de un fresh hrănitor, de cafea sau de ceaiul preferat. În Marea Britanie, aceştia sunt consumaţi cu ceai, în Suedia sunt savuraţi cu brânză, iar în Italia cu cafea. Totuşi, pe lângă consumarea acestora în diferite momente ale zilei, la birou sau la şcoală, biscuiţii  digestivi  McVitie’s  pot constitui o bază perfectă pentru un desert delicios, precum o tartă cu branză  şi fructe, o budincă cu alune sau nişte fursecuri cu ciocolată.
 
McVitie's_Ciocolata cu lapte
În România, sortimentele disponibile sunt  McVitie’s Original  Digestive, realizaţi din grâu şi făină integrală,  McVitie’s Dark Chocolate Digestive, acoperiţi cu un strat delicios de ciocolată neagră, McVitie’s Milk Chocolate Digestive, pentru iubitorii de ciocolată cu lapte şi  McVitie’s Digestive Light, produşi  din ulei de floarea soarelui, cu un  număr scăzut de calorii  şi cu 30% mai puţine grăsimi.
 McVitie's Ciocolata neagra
Biscuiţii  McVitie’s Digestive îi  puteţi achiziţiona  din  principalele lanţuri de magazine din ţară  Billa, Cora, Carrefour, Auchan, Profi şi Selgros sau din benzinariile Mol, OMV, Lukoil  
 
Dacă v-am făcut curioşi, accesaţi  www.mcvities.ro  şi https://www.facebook.com/mcvitiesromania/timeline.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*