Biban cu rosii uscate, capere si coriandru

Mes amis, va recomand din suflet aceasta reteta. Pestele alb devine atat de aromat langa rosiile uscate, iar coriandrul si caperele transforma totul intr-o nebunie. Eu am servit pestele cu un pahar de vin alb de la Crama Atelier care a facut ca preparatul sa fie si mai gustos. E un vin deosebit, iar culoarea galben aurie e speciala. Gustul e putin dulceag, bogat in mirodenii si nuante de citrice proaspete. O sa va placa tare!

20130806_0082

Ce ne trebuie:
Peste (eu am folosit biban)
Capere
Lamaie
Rosii uscate
Coriandru
Ulei de masline
Foaie de pergament
Sare
Piper
20130806_0088

Cum am pregatit:
Am asezat pestele pe o foaie de pergament si am pus peste rosiile uscate, capere, putin coriandru, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Apoi am pus totul la cuptor pret de 7 minute.Timpul depinde de cuptorul dvs. Aveti grija. Gustul e minunat. Totul devine suculent, aromat, fraged. Caperele sunt sarate, iar rosiile uscate au o aroma de iti lasa gura apa. Pestele alb pune totul in valoare. O sa va placa tare mes amis. La final se poate servi pe pat de orez si musai asezati langa lamaie.
20130806_0094

Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone

Comments are closed.