Mes amis, va recomand din suflet aceasta reteta. Pestele alb devine atat de aromat langa rosiile uscate, iar coriandrul si caperele transforma totul intr-o nebunie. Eu am servit pestele cu un pahar de vin alb de la Crama Atelier care a facut ca preparatul sa fie si mai gustos. E un vin deosebit, iar culoarea galben aurie e speciala. Gustul e putin dulceag, bogat in mirodenii si nuante de citrice proaspete. O sa va placa tare!
Ce ne trebuie:
Peste (eu am folosit biban)
Capere
Lamaie
Rosii uscate
Coriandru
Ulei de masline
Foaie de pergament
Sare
Piper
Cum am pregatit:
Am asezat pestele pe o foaie de pergament si am pus peste rosiile uscate, capere, putin coriandru, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Apoi am pus totul la cuptor pret de 7 minute.Timpul depinde de cuptorul dvs. Aveti grija. Gustul e minunat. Totul devine suculent, aromat, fraged. Caperele sunt sarate, iar rosiile uscate au o aroma de iti lasa gura apa. Pestele alb pune totul in valoare. O sa va placa tare mes amis. La final se poate servi pe pat de orez si musai asezati langa lamaie.
Bon Appetit!