Antricot de vita

Barbatii adevarati trebuie sa stie sa prepare delicios o bucata de carne, ori ucenicii mei nu se lasa mai prejos. Cea mai importanta este bucata de carne, calitatea ei. Cand ti-e pofta de un antricot alege o carne buna. Mie imi place gatita mediu. Nu uscata. Alegeti carne cu grasime in mijloc, pentru ca acest lucru ii da tandrete. O face frageda si este important.

antricot de vita retetele lui nicolai

Ce ne trebuie:
O bucata antricot vita
Unt
Ulei de masline
Sare
Sare de mare
antricot de vita retetele lui nicolai
Cum am preparat noi:

Eu am folosit o bucata de antricot cu o grosime minim de doua degete. Am pus pe carne un pic de sare, piper si ulei de masline. Unii spun ca nu e bine asa pentru ca se intareste carnea. Ori eu nu cred acest lucru. Dupa ce am condimentat carnea, am lasat-o putin. Am pus la incins ulei in tigaie, am pus carnea si am lasat-o sa se gateasca pe amandoua partile. Am adaugat si putin unt care caramelizeaza si da o culoare minunata si am lasat antricotul sa fiarba putin in unt. Dupa aceea am pus carnea la cuptor. La final, pentru mine este important sa presar sare de mare deasupra. E fantastica. Indulceste carnea. Atat! Puteti sa serviti carnea cu salata si cu sosurile pe care le gasiti pe blog, tzatziki, anchois sau vinegrette sau cu piure . Nu trebuie nimic mai mult.

antricot de vita retetele lui nicolai
Bon Appetit!

Da-i share
Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest3Email this to someone

Comments are closed.