Am fost pentru prima dată în Maroc. Am dat numai peste Dacii

Dragilor, am avut niște săptămâni nebune! Anul ăsta a însemnat pentru mine mai multă muncă ca niciodată. Pe 1 noiembrie am lansat noul business, Nicolai, dar în spatele lui se află luni de muncă non-stop, nopți nedormite și multe griji. Dar eu văd partea frumoasă – am pus pe picioare un vis. După toată perioada asta atât de agitată, am plecat pentru 2-3 zile în Maroc. Nu mai fusesem niciodată, deși de mult îmi doream să ajung. Mie îmi plac city break-urile și după niște vreme în care trag de mine și muncesc foarte mult chiar am nevoie de ele. 2-3 zile nu mai mult, 2-3 zile în care să mă pot deconecta, să acumulez energie ca să o iau de la capăt.
Mi-a plăcut Marocul, mi-a plăcut Marrakech. O cultură nouă, diferită, pe care m-am bucurat să o pot cunoaște. Încă de când am ajuns am fost mai mult decât surprins să văd Dacii. Hai că se mai întâmplă să vezi una, două când ești plecat din țară, dar aici erau foarte multe. M-am gândit că aș fi făcut furori cu Dacia mea 1300 
Zilele astea am încercat pentru prima oară hamamm-ul, varianta islamică a băilor romane. Am stat nu mai puțin de 3 ore pentru că mi s-a părut senzațional. Experiența culinară a fost și ea una pe măsură. Am încercat tot felul de preparate din bucătăria locală, dar am avut și bucuria să mănânc la unul dintre cele mai bune restaurante din Marrakech, Bo Zin, deținut de Pierre Pierajean, fostul meu șef de la „La Cantine du Faubourg”. M-am simțit extraordinar, Pierre a avut mare grijă de noi și ne-a tratat nemaipomenit. Au fost câteva zile faine, de care ne-am bucurat din plin.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*